fbpx

Termeni și condiții

Informații despre site

Site-ul web denizedress.ro este administrat de DENIZEDRESS.RO SRL., de naționalitate română, având sediul social în Iași, Str. Butnari nr. 15 A, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J22/639/2022, cod unic de înregistrare fiscală 45690547.

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului denizedress.ro, logarea cât și accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea ta a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.

În situația în care nu ești de acord cu aceste condiții, îți solicităm să nu utilizezi site-ul nostru de internet.

Denizedress.ro își rezervă dreptul de a actualiza și/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, îți solicităm să urmărești în mod periodic eventualele modificări.

Drepturile de autor

Informațiile şi fotografiile publicate pe denizedress.ro aparțin site-ului, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al DENIZEDRESS.RO SRL. care administrează site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail denizedress@gmail.com

Incheierea contractului

Odată cu înregistrarea unei comenzi pe site-ul denizedress.ro, cumpărătorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizată de DENIZEDRESS.RO SRL. – administrator site, respectiv prin telefon sau email.

Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător.

După plasarea comenzii, pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda consumatorului/cumpărătorului, fără o notificare prealabilă, iar acesta va primi înapoi banii încasați de DENIZEDRESS.RO SRL., în termen de 7 zile. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea produselor din comandă, în funcție de disponibilitatea acestora în stoc.

Ofertele și prețurile afișate pe site-ul denizedress.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face într-un interval de minim de 2 ore şi maxim 15 zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de plată). Toate informaţiile/modalităţile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preţuri.

Produsele sunt disponibile în limita stocului.

Limitare răspundere denizedress.ro

Site-ul denizedress.ro, precum şi orice software utilizat în cadrul acestuia sunt furnizate în modalitarea în care se găsesc şi atât cât sunt disponibile, fără nici un fel de garanţii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanţii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncalcarea termenilor.

Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului denizedress.ro, în totalitate sau parţial.

6. Anulare comandă

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părţi una faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în urmatoarele situaţii, şi nu numai:

  • preţurile afişate pe site-ul denizedress.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  • produsul/produsele comandată nu se mai află pe stoc;
  • datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe site sunt incomplete şi/sau incorecte;
7. Garantii

Toate produsele sunt însoţite de factură.

8. Litigii

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate între vânzător şi consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vânzătorului DENIZEDRESS.RO SRL., respectiv Judecătoria Iași.

9. Protecția datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de DENIZEDRESS.RO SRL., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodata, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curand posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți contacta în orice moment responsabilul denizedress.ro cu protecția datelor prin transmiterea solicitării dvs prin e-mail la denizedress@gmail.com

10. Acest site utilizează cookie-uri

Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile denizedress.ro pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

Modalitati de plata:

  • numerar, ramburs la curier

Modalitati de livrare:

  • curieri proprii in Iași;
  • Urgent Cargus

Termen de livrare:

Termenele de livrare afișate pe site sunt orientative și se aplică doar în cazul comenzilor confirmate, dacă nu s-a convenit alt termen impreună cu clientul.

Despre plățile prin card

Momentan siteul denizedress.ro nu permite plata prin card și astfel nu stochează nici datele personale aderente plăților cu cardul. Singura modalitate de plată este cea prin ramburs.